Friday, October 8, 2010

i love ikea

Salam,

hmm...i love ikea, itulah gambaran pertama bila kali pertama menjejakkan kaki ke ikea mutiara damansara hujung minggu lepas. setelah beberapa hari dok mencari maklumat tentang ikea dan dengan berpandukan arah jalan dalam google map akhirnya sampai juga kami sekeluarga ke sana.

tujuan ke sana bukan la hendak shopping sgt tapi more on mendapatkan idea utk menghias rumah. sejak dulu lagi mmg plan nak hias bilik untuk iman, tapi sll je xde masa plus rasa cam tak berbaloi lak sbb kami menyewa. tapi bila pk2 balik tak apela..just buat simple2 je.

tapi...mmg tak sia2 ke sana sbb di sana bermacam-macam contoh hiasan dalaman ade. dari bilik tidur, dapur, bilik bacaan dan macam2 lagi. pendek kata mmg akan dapat idea la kalau nak decorate umah. Seronok n teruja betul.. rasa macam nak tukar semua brg2 kat umah dengan barang ikea...hehehe.. as long as ade duit, nak buat ape pon boleh kan...

layan gambar jap

susun atur dibilik

contoh design bilik tidur kanak-kanak

iman sempat main - mama plan nak beli kerusi n meja mammut ni, sgt cantik

almari cam ni pon ok gak

suka storage cam ni, macam2 mainan iman leh letak n mudah nak ambik

1 comment:

  1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu"....Amin..amin ya Rabbalalamin....