Sunday, May 31, 2009

Besday Present n Card



My besday card and present from my lovely husband..hmm tak sangka abg akan bagi present dengan kejutan..mmg betul2 terharu malam tu...mana taknya tetiba je ade present...siap ngan kad lagi. Malam tu aku mmg sibuk giler..basuh kain..masak makan malam...mmg tak sempat nak masuk bilik.. tetiba je hubby cakap ade pewarna ke dakwah merah ape tah kat cadar dalam bilik..aku punya la dok pikir dakwat pen mana lak yang tumpah atas cadar...malas nak g tengok..tapi dalam malas2 pon g gak jenguk kat bilik.. mmg terkejut tgk jam dengan kad besday atas katil..hubby siap wish happy besday...mmg terharu sgt2 malam tu..iyelah dah lama tak dapat kejutan macam tu..diam2 je dia plan sume tu..tak sape yang tau...adik aku pon terkejut dengan surprise dia..apapun abg..thank u very much...sayang abg..u're everything to me..

Saturday, May 30, 2009

Hepi Besday - 27




Sambutan majlis hari jadiku yang ke-27..makan malam di Restoran Memory di kawasan wangsa maju..saje kami makan kat sana sebab ajak adik aku sekali..ni aje makanan yang sempat diambil gambarnya..punya la tinggi abc tu sampai aiskrim dia jatuh menyembam meja...xde rezeki la tu..



Time makan terpaksala ikut turn...selalunya hubby aku akan jaga iman dulu..dia suh aku makan dulu..ok la tu. Tahun lepas sambut besday berdua je..tahun ni dah bertiga..tahun lepas tak tahu pon masa besday tu dah pregnant..tapi alhamdulillah..syukur sgt2 sbb dipanjangkan umur dapat merasai sume ni..

Wednesday, May 27, 2009

Karnival Kerjaya


berkunjung ke karnival kerjaya bertempat di perpustakaan negara, orang dah la ramai giler n hari pon panas, cam x berbaloi g sana sbb karnival tu untuk org2 yang xde keje n utk kes yg nak cari keje lain cam aku ni..hmm xde sangat la..so xyah la aku sibok2 di sana...

Sunday, May 17, 2009

My Love - Hubby n Iman

hmm ayah iman pon nak posing ngan iman gak.. Ayah dia mmg rajin layan iman kat umah..maklumla seminggu sekali je jupe..nak buat camana dah duk jauh..arap2 dapat la tukar ke KL..dapat duk bersama.

Me n Iman


saje je posing ngan iman kat umah..buat kenangan. Masa ni iman berumur 3 bulan 15 hari..sedang belajar nak meniarap..tapi asyik fail je..sangkut kat bahu...tapi okla gak..masih baru lagi..lambat laun berjaya la tu...cayokkkk....

Wednesday, May 6, 2009

Iman, Aqil n Aiman

Aqim - anak akak aku, muda sebulan je daripada iman. Aqil n Aiman anak abg aku. Tahun ni iman akan dapat ramai sepupu yang sebaya..4 org semuanya..hmm leh saing satu skolah..

Saturday, May 2, 2009

2 Bulan

~ senyum aje time ambik gambar ~

~ golek2 kat toto - masa ni dah balik kl dah ~
  • suka sangat senyum
  • dah pandai golek2 kan badan
"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu"....Amin..amin ya Rabbalalamin....