Saturday, December 17, 2011

Nur Ain Sofea


Salam,

lama rasanya blog ni berhabuk begitu sahaja.. sofea dah nak masuk 6 bulan tak lama n mama langsung tak bersempatan menempek gambar sofea n bercerita tentang sofea di blog mama ni.

bukan ape, sometime tu ade je masa nak berblog ni tapi idea pulak tiada..lebih2 lagi sekarang ni dah jadi fully housewife.

dah hampir 2 bulan kami pindah ke penang dan 2 bulan jugalah mama dah jadi fully housewife. belum ada rezeki kerja nampaknya sebab sampai sekarang takde satu pon panggilan untuk interview kerja. apapon seronok dok rumah melayan sofea n iman walaupon sesekali terasa rindu dengan suasana kerja dan kawan2 yang pernah kerja bersama.

sebenarnya entry ni adalah untuk introduce my little girl, nur ain sofea binti salahuddin. terdapat banyak kisah dan cerita selepas kelahiran sofea.. mama bersyukur kerana anak mama masih sihat dan aktif sampai sekarang. semoga Allah melindungi sofea sentiasa dan menjadikan mama seorang ibu yang kuat dan tabah.

beberapa hari lagi sofea akan berumur 6 bulan.. setakat ni sofea sangat aktif meniarap dan berpusing-pusing dan kadang2 tergolek2. sangat manja my little girl ni, even nak g mana2 pon susah sbb asyik nak menempek kat mama dia..langsung xleh nak tinggal dia main sorang2. sometimes tu ade gak abang iman layan dia.. sofea mmg paling seronok bila tgk abang dia main..senang aje abang dia blh buat dia ketawa mengekek.

iman pon nampaknya sangat sayangkan sofea. dia pon dah biasakan diri dgn panggilan abang walaupun kekadang mama masih menggunakan nama iman.. yg bestnya dia sendiri yang betulkan mama supaya panggil nama dia abang iman.

hope sangat dua2 anak mama ni menjadi anak yang soleh dan solehah. semoga Allah melindungi mereka berdua...aminnn



1 comment:

  1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu"....Amin..amin ya Rabbalalamin....